15 49.0138 8.38624 https://albasat.tv arrow 0 arrow 1 Your e-mail has been sent! A problem has occured. Please try again. NEW HOT OFERTË cookie-true 600
Mire se erdhet ne albaSAT SHOP! Zgjidhni paketat dhe produktet që dëshironi! Ndiqni vazhdimisht ofertat dhe lajmet e reja!

SUPERIORE 2022/2025 tani ne OVERSPORT HD

SUPERIORE 2022/2025 tani ne OVERSPORT HD

ABISSNET Superiore, Kategoria e 1 re, Kupa e Shqiperise, SUPERKUPA e SHQIPERISE per sezonet 2022/2025 tashme ne kanalet OVERSPORT HD  ne platforma TiBO TV OTT.

Oversport dhe Tibo sigurojne te drejtat e transmetimit te futbollit shqiptar per 3 sezonet e ardhshme…

Bli online ne www.albasat.tv

 

BLIJE PËR MUA

Inspektimi i Email-it

Would you please buy this awesome piece for me dear? :)

SHOP NOW

Design Options

E-mail Settings

X