15 49.0138 8.38624 http://albasat.tv arrow 0 arrow 1 Your e-mail has been sent! A problem has occured. Please try again. NEW HOT OFERTË cookie-true 600
Mire se erdhet ne albaSAT SHOP! Zgjidhni paketat dhe produktet që dëshironi! Ndiqni vazhdimisht ofertat dhe lajmet e reja!

RRETH NESH

RRETH NESH

Shoqëria albaSAT, e krijuar në vitin 1999, një nga të parat e specializuar në tregun shqiptar tregëton dhe vendos sisteme të kompletuara SATELITORE, IPTV, MOBILE TV, SMART TV IPTV.

Me qendër në qytetin e Selanikut (Greqi). Se shpejti edhe ne USA…

albaSAT DIGITAL eshte perfaqesuese ekskluzive e platformave SUPERSPORT,  DIGITALBTRING DIGITAL (TRING IPTV, TRING MOBILE), NimiTV si edhe TiBO IPTV, IPTV e vetme ZYRTARE dhe me e madhe.

Gjithashtu ekskluzivisht do te gjeni edhe aparatin me te suksesshem FLYBOX HD, ZAPPER HDTRING HD, NimiTV, por edhe TiBO BOX IPTV.

albaSAT është përfaqësuese ekskluzive e marrësve dixhitalë gjermane TECHNISAT (te vetmet prodhime MADE IN GERMANY), numrit 1 të sistemeve satelitorë STB. Përveç marrësve TECHNISAT, albaSAT tregëton edhe sisteme KAON HD, EDISION HD, OPTIBOX HD, SKYSAT dhe firma të tjera të sukseshme të televizionit satelitor.

albaSAT siguron vendosjen e antenës satelitore, funksionimin total dhe cilësor si dhe mbulimin teknik kudo që ndodheni.

Cilësia është një nga prioritetet e firmës albaSAT. Vetëm duke qënë e tillë albaSAT arriti të jetë një nga firmat më të suksesshme të të këtij lloji, me shërbime dhe mbulim teknik të një niveli të lartë ku faktori “klient i kënaqur” është një nga motivacionet tona.

Vetëm me një telefonatë në numrat: (0030) 2310 552 638 dhe (0030) 6974379398 (Greqi), paketa dixhitale do të gjendet në shtëpinë tuaj. Gjithashtu mund të dërgoni e-mail në adresën [email protected] ose [email protected] dhe të informoheni periodikisht per ofertat apo lajmet e fundit duke vizituar faqen albaSAT DIGITAL.

Kudo ndodheni ne DIASPORE vetem me nje klikim SHQIPERIA do te jete afer JUSH!

www.albasat.tv

 

BLIJE PËR MUA

Inspektimi i Email-it

Would you please buy this awesome piece for me dear? :)

SHOP NOW

Design Options

E-mail Settings

X