15 49.0138 8.38624 http://albasat.tv arrow 0 arrow 1 Your e-mail has been sent! A problem has occured. Please try again. NEW HOT OFERTË zoom-true cookie-true 600
Mire se erdhet ne albaSAT SHOP! Zgjidhni paketat dhe produktet që dëshironi! Ndiqni vazhdimisht ofertat dhe lajmet e reja!

PREMIUM 8

192,99

Category

Përshkrim i produktit

Paketa e të gjitha kanaleve tematike të DigitAlb pjese e Paketës Familjare, së bashku me kanalet e SUPERSPORT. Kualifikueset Evropiane e Miqësoret e Luksit. Kampionatet më elitare të kontinentit Evropian, Premier League, La Liga Santander, Seria A, Bundesliga, Europa League, League 1, Eredevise.

Lajme 24 orë në ditë, emisionet më të dashura të botës së sportit. Programacion i larmishem nga dy superkanalet Eurosport 1 dhe 2. Të gjitha në HD…

Komente

Nuk ka komente.

Be the first to review “PREMIUM 8”


BLIJE PËR MUA

Inspektimi i Email-it

Would you please buy this awesome piece for me dear? :)

SHOP NOW

Design Options

E-mail Settings

X