15 49.0138 8.38624 https://albasat.tv arrow 0 arrow 1 Your e-mail has been sent! A problem has occured. Please try again. NEW HOT OFERTË cookie-true 600
Mire se erdhet ne albaSAT SHOP! Zgjidhni paketat dhe produktet që dëshironi! Ndiqni vazhdimisht ofertat dhe lajmet e reja!

MENYRA E ABONIMIT

Mënyra më e lehtë për tu abonuar në platformat shqiptare TRING DIGITAL, DIGITALB (SUPERSPORT), TIBO IPTV.

Blini on line abonimin tuaj me PAY PAL, VISA ose MasterCard.

Qëllimi dhe deshira jone është t`ju ofrojmë shërbimet tona në mënyrë të shpejtë, të besueshme dhe profesionale.

Ky shërbim ju ofrohet FALAS!

Nuk kërkohet pagesë shtesë, as tarifë bankare. Me këtë blerje, Online, ju paguani vetëm çmimin e produktit të zgjedhur.

Ne zotohemi t`jua sjellim shërbimet e kërkuara kudo që jeni dhe pa vonesë.

Përvoja e fituar gjatë gjithë këtyre viteve dhe njohuritë tona të specializuara na kanë bërë të jemi të sigurt e të besueshëm.

BLIJE PËR MUA

Inspektimi i Email-it

Would you please buy this awesome piece for me dear? :)

SHOP NOW

Design Options

E-mail Settings

X