15 49.0138 8.38624 https://albasat.tv arrow 0 arrow 1 Your e-mail has been sent! A problem has occured. Please try again. NEW HOT OFERTË cookie-true 600
Mire se erdhet ne albaSAT SHOP! Zgjidhni paketat dhe produktet që dëshironi! Ndiqni vazhdimisht ofertat dhe lajmet e reja!

TRANSPORTI

albaSAT merr përsipër dërgesën e porosisë suaj në këto vende:

  • Evropë
  • Lindje e Mesme
  • Afrikë Veriore

Dërgesat i realizojmë në bashkëpunim me Postën e Greqise ELTA. Ne baze te kerkesave dhe deshirave te klienteve dërgesa dhe transporti mund ta realizohet edhe në mënyra të tjera (DHL, ACS etj).

Çmimi që do ta paguani për dërgesën, varet nga zgjedhja që e keni bërë.

Çmimi i dërgesës llogaritet në bazë të peshës së produktit dhe largësisë ku dërgohet. Koha e arritjes së dërgesës zgjat prej 5 deri në 12 ditë pune, varësisht nga shërbimet që i ofron ELTA.

Në qoftë se ndodh që për shkaqe teknike të mos jemi në gjendje t’ua dërgojmë produktin në kohë, atëherë produkti do t’u vijë sa më shpejt që është e mundur.

Në rastet kur produktet mund të kenë ndonjë defekt, atëherë ne mbajmë përgjegjësinë për riparimin apo zëvendësimin e tyre me një produkt tjetër, mirëpo nuk bëhet kthimi i mjeteve.

BLIJE PËR MUA

Inspektimi i Email-it

Would you please buy this awesome piece for me dear? :)

SHOP NOW

Design Options

E-mail Settings

X