15 49.0138 8.38624 https://albasat.tv arrow 0 arrow 1 Your e-mail has been sent! A problem has occured. Please try again. NEW HOT OFERTË cookie-true 600
Mire se erdhet ne albaSAT SHOP! Zgjidhni paketat dhe produktet që dëshironi! Ndiqni vazhdimisht ofertat dhe lajmet e reja!

PRIVATESIA

Mbrojta e të dhënave personale

Të dhënat tuaja personale do të përdoren në përputhje me ligjin për mbrojten e të dhënave personale dhe dispozitave të tjera përkatëse ligjore të Republikës së Greqise.

Të dhënat tuaja nuk do t’i paraqesim para asnjë pale të trete.

Si të dhëna personale konsiderohen: emri, mbiemri, numri i telefonit, e-mail adresa etj.

Klienti garanton për vërtetësinë e të dhënave të paraqitura. Ne nuk mbajmë përgjegjësi në qoftë se të dhënat e paraqitura nuk janë të sakta.

Mbrojtja e të dhënave dhe e informacioneve konfidenciale

Do të ndërmerren të gjitha masat e nevojshme për mbrojtjen e të dhënave tuaja të besueshme, me qëllim që të parandalohet humbja, vjedhja apo keqpërdorimi si dhe qasja e paautorizuar, publikimi, ndryshimi apo asgjësimi i tyre.

Gjatë gjithë kohës së transaksionit, ne nuk vijmë në kontakt me numrin, datën, validitetin dhe kodin e sigurisë së kartës suaj, e as që kemi qasje në çfarëdo informacioni që ka lidhje me llogarinë tuaj bankare.

Të dhënat dërgohen drejtpërdrejt në bankë.

BLIJE PËR MUA

Inspektimi i Email-it

Would you please buy this awesome piece for me dear? :)

SHOP NOW

Design Options

E-mail Settings

X