15 49.0138 8.38624 http://albasat.tv arrow 0 arrow 1 Your e-mail has been sent! A problem has occured. Please try again. NEW HOT OFERTË cookie-true 600
Mire se erdhet ne albaSAT SHOP! Zgjidhni paketat dhe produktet që dëshironi! Ndiqni vazhdimisht ofertat dhe lajmet e reja!

DigitAlb OTT… KUDO ne DIASPORE

DigitAlb OTT… KUDO ne DIASPORE

DigitAlb tashme me sherbim OTT (over-the-top). OTT është një platformë që mundëson transmetimin e programeve televizive dhe filmave nëpërmjet internetit, sipas kërkesës dhe nevojave te klientit.

Falë OTT transmetimi i programacionit në pajisje të ndryshme është i mundur në çdo kohë që dëshirojmë, pa patur nevojë për një lidhje me kabëll, por vetëm përmes lidhjes me internet.

Paketa FAMILJARE me 90 kanale dhe paketa PREMIUM me 100 kanale.

DigitAlb OTT e ndiqni ne: Android Box, Smart TV, Tablet, SmartPhone.

Pajisjet per OTT: nga DigitAlb jane testuar disa tipe dekoderash te cilet referohen per tregun, si me poshte:

1 – Mi Box S 4K Ultra HD STB MDZ-22 AB

2 – Amlogic X96 X4 OTT TV BOX

3 – Formuler Z 10 PRO

Gjithcka e gjeni prane albaSAT SHOP dhe online ne  www.albasat.tv  kudo ku jeton ne EUROPE…

Kategori Lajmet e fundit

0 Komente

Lini një përgjigje

BLIJE PËR MUA

Inspektimi i Email-it

Would you please buy this awesome piece for me dear? :)

SHOP NOW

Design Options

E-mail Settings

X