15 49.0138 8.38624 http://albasat.tv arrow 0 arrow 1 Your e-mail has been sent! A problem has occured. Please try again. NEW HOT OFERTË cookie-true 600
Mire se erdhet ne albaSAT SHOP! Zgjidhni paketat dhe produktet që dëshironi! Ndiqni vazhdimisht ofertat dhe lajmet e reja!

OFERTA OTT MAJ

OFERTA OTT MAJ

Perfiton ULJE CMIMI me riabonimet DigitAlb OTT per paketat FAMILJARE, PREMIUM dhe SHQIP.

Mos e humbisni shansin e madh… vetem gjate GJITHE muajit MAJ!

Qindra kanale perfshire sportet me elitare…

Perballjet e Kombetares SHQIPETARE, KOSOVARE, KAMPIONATET ME TE MIRA NE EUROPE.

Argëtohu maksimalisht me gjithçka që ofron aplikacioni APP DigitAlb.

Të gjitha kanalet televizive, Video on Demand dhe Catch UP TV.

Përfito nga kjo ofertë vetem ne www.albasat.tv kudo ku jeton në të gjithë botën!

 

Kategori Lajmet e fundit

0 Komente

Lini një përgjigje

BLIJE PËR MUA

Inspektimi i Email-it

Would you please buy this awesome piece for me dear? :)

SHOP NOW

Design Options

E-mail Settings

X