15 49.0138 8.38624 http://albasat.tv arrow 0 arrow 1 Your e-mail has been sent! A problem has occured. Please try again. NEW HOT OFERTË cookie-true 600
Mire se erdhet ne albaSAT SHOP! Zgjidhni paketat dhe produktet që dëshironi! Ndiqni vazhdimisht ofertat dhe lajmet e reja!

2 kanalet e reja, PANORAMA TV dhe CNA TV

2 kanalet e reja, PANORAMA TV dhe CNA TV

Dy kanale te reja tashme ne morrine e kanaleve televizive ne tregun mediatik shqiptar.

PANORAMA TV,  pjese e Grupit HYSENBELLIU (ku bejne pjese gazeta Panorama, Panorama Sport, etj).

CNA TV, kanali NEWS (lajmesh) pjese e portalit CNA.AL.

Gjejini 2 kanalet ne platformat DigitAlb OTT, TRING OTT (PANORAMA TV) dhe TIBO TV (CNA TV dhe PANORAMA TV).

Shkarko pa pagese aplikacionet e DigitAlb OTT, TRING OTT dhe  TiBO TV ne PlayStore te Google dhe ne IOS per APPLE.

 

 

Kategori Lajmet e fundit

0 Komente

Lini një përgjigje

BLIJE PËR MUA

Inspektimi i Email-it

Would you please buy this awesome piece for me dear? :)

SHOP NOW

Design Options

E-mail Settings

X