15 49.0138 8.38624 http://albasat.tv arrow 0 arrow 1 Your e-mail has been sent! A problem has occured. Please try again. NEW HOT OFERTË cookie-true 600
Mire se erdhet ne albaSAT SHOP! Zgjidhni paketat dhe produktet që dëshironi! Ndiqni vazhdimisht ofertat dhe lajmet e reja!

PREMIUM CHANNEL

PREMIUM CHANNEL

Kanalet PREMIUM CHANNEL dhe PREMIUM TRAVEL tashme i gjeni ne platformat DigitAlbTRING DIGITAL dhe TIBO TV.

PREMIUM MEDIA është një grup mediatik me ide novatore në koncept edhe në përmbajtje, jo vetëm në Shqipëri, por edhe në rajon…

Gjeni kanalin PREMIUM CHANNEL ne platformat ne DigitAlb, TRING, TIBO.

Si edhe kanalet PREMIUM CHANNEL  dhe PREMIUM TRAVEL ne TRING OTT.

Gjithashtu Radio Travel 104.6 e vetmja përzierje TV dhe radio e dedikuar kryesisht industrisë së turizmit, e cila u jep sponsorëve dhe reklamuesve tanë një shtrirje të pastër te një grup i dedikuar shikuesish me fuqi blerëse mesatare dhe të fortë.

RADIO TRAVEL transmeton në frekuencën 104.6 MHz në Tiranë dhe Durrës, 87.7 MHz në Lushnje, Fier, Berat, Tepelenë, 91.3 në Vlorë, 98.6 në Dhërmi, Himarë dhe 90.6 në Sarandë, duke shtrirë aktivitetin e saj në të gjithë hapësirën nga Ulqini në Korfuz, duke qenë kështu radio e dytë private me mbulimin më të madh në Shqipëri.

Kategori Lajmet e fundit

0 Komente

Lini një përgjigje

BLIJE PËR MUA

Inspektimi i Email-it

Would you please buy this awesome piece for me dear? :)

SHOP NOW

Design Options

E-mail Settings

X