15 49.0138 8.38624 http://albasat.tv arrow 0 arrow 1 Your e-mail has been sent! A problem has occured. Please try again. NEW HOT OFERTË cookie-true 600
Mire se erdhet ne albaSAT SHOP! Zgjidhni paketat dhe produktet që dëshironi! Ndiqni vazhdimisht ofertat dhe lajmet e reja!

TIBO TV OTT

TIBO TV OTT

TiBO OTT me e re se shpejti me nje super upgrade ne platformen me te madhe Teknollogjike ne rajon, teresisht e zhvilluar nga djem e vajza shqipetare. Cilesi maksimale dhe konfigurime speciale per me shume shumellojshmeri kanalesh dhe zgjedhjesh.
Qindra djem e vajza te punesuar ne platformen TiBO OTT per te ofruar platformen teknollogjike me te mire…
Ndiq kanale me te mira shqiptare dhe kosovare, por edhe te huaja.
VOD me qindra tituj filmash ne SHQIP e ngjashem me NETFLIX.
 Ndiq kanalet sportive si vijon: Oversport News,  Oversport 1,  Oversport 2,  Oversport 3, Oversport 4,  Tring Sport News,  Tring Sport 1, Tring Sport 2,  Tring Sport 3,  Tring Sport 4,  RTSH Sport,  Eurosport 1,  Eurosport 2,  Sport ALB,  Partizani Channel.
Bli online ne www.albasat.tv
Distributor ZYRTAR
 
Kategori Lajmet e fundit

0 Komente

Lini një përgjigje

BLIJE PËR MUA

Inspektimi i Email-it

Would you please buy this awesome piece for me dear? :)

SHOP NOW

Design Options

E-mail Settings

X