15 49.0138 8.38624 https://albasat.tv arrow 0 arrow 1 Your e-mail has been sent! A problem has occured. Please try again. NEW HOT OFERTË zoom-true cookie-true 600
Mire se erdhet ne albaSAT SHOP! Zgjidhni paketat dhe produktet që dëshironi! Ndiqni vazhdimisht ofertat dhe lajmet e reja!

DEKODER HD

Sale!

59,00 69,00

Category

Përshkrim i produktit

Dekoder AMICO MIRA HD free, per kanalet e lira ne satelit.

Ndiqni 10 kanale TV dhe 4 RADIO, vetem duke u pajisur me dekoderin e mesiperm dhe me kryesorja PA PAGESE.

RTSH SAT HD, RTSH 24 HD, RTSH SHQIP, RTSH 3, RTSH PLUS, RTSH MUZIKE, RTSH SHKOLLE, RTK si edhe KANALI 7, TOP NEWS.

Komente

Nuk ka komente.

Be the first to review “DEKODER HD”


BLIJE PËR MUA

Inspektimi i Email-it

Would you please buy this awesome piece for me dear? :)

SHOP NOW

Design Options

E-mail Settings

X