15 49.0138 8.38624 http://albasat.tv arrow 0 arrow 1 Your e-mail has been sent! A problem has occured. Please try again. NEW HOT OFERTË cookie-true 600
Mire se erdhet ne albaSAT SHOP! Zgjidhni paketat dhe produktet që dëshironi! Ndiqni vazhdimisht ofertat dhe lajmet e reja!

DigitAlb SELECT

DigitAlb SELECT

Paketa me e re e DigitAlb, paketa SELECT.

Per abonimet satelitore… nje zgjidhje me shume, pervec FAMILJARE, PREMIUM dhe FILLESTARE.

Me shume ZGJEDHJE me me te PREFERUARAT!

Me shume kanale me shume larmishmeri zgjedhjeje. Me cmim me te lire…

4 paketa abonimi me cmime te favorshme per te gjithe familjen. Shume kanale perfshire edhe sportet me kanalet SUPERSPORT HD , por edhe EUROSPORT HD.

 

Kategori Lajmet e fundit

0 Komente

Lini një përgjigje

BLIJE PËR MUA

Inspektimi i Email-it

Would you please buy this awesome piece for me dear? :)

SHOP NOW

Design Options

E-mail Settings

X