15 49.0138 8.38624 http://albasat.tv arrow 0 arrow 1 Your e-mail has been sent! A problem has occured. Please try again. NEW HOT OFERTË cookie-true 600
Mire se erdhet ne albaSAT SHOP! Zgjidhni paketat dhe produktet që dëshironi! Ndiqni vazhdimisht ofertat dhe lajmet e reja!

Muaji i festave me Super ULJE!

Muaji i festave me Super ULJE!

DigitAlb mbush muajin me emocione, spektakël dhe argëtim për të gjithë familjen.

Përfito nga oferta për abonimet 12 mujore me ULJE CMIMI  𝗱𝗲𝗿𝗶 -𝟳.𝟬𝟬𝟬 𝗟𝗲𝗸𝗲̈, përgjatë muajit më festiv të të gjithë shqiptarëve KUDO ku jetojne!

Paketa me e mire me 2 kanalet KOMBETARE TOP CHANNEL HD dhe KLAN HD si dhe dhjetra kanale tematike perfshire RTSH HD dhe RTSH SPORT. Sigurisht edhe 7 kanalet SUPERSPORT HD dhe EUROSPORT HD.

Ndiq QATAR 2022 LIVE ne dy kanalet (RTSH HD, RTSH SPORT).

Shpejto prane albaSAT SHOP ose one line kudo ku jeton ne DIASPORE ne http://albasat.tv/digitalb.

 

 

 

Kategori Lajmet e fundit

0 Komente

Lini një përgjigje

BLIJE PËR MUA

Inspektimi i Email-it

Would you please buy this awesome piece for me dear? :)

SHOP NOW

Design Options

E-mail Settings

X