15 49.0138 8.38624 http://albasat.tv arrow 0 arrow 1 Your e-mail has been sent! A problem has occured. Please try again. NEW HOT OFERTË cookie-true 600
Mire se erdhet ne albaSAT SHOP! Zgjidhni paketat dhe produktet që dëshironi! Ndiqni vazhdimisht ofertat dhe lajmet e reja!

NimiTV ne Greqi

NimiTV ne Greqi

NimiTV platformen me te madhe IPTV e gjeni ne te gjithe Europen.

Ne Greqi EKSKLUZIVISHT  e gjeni ne qender te Selanikut.

Per te gjithe SHQIPTARET qe jetojne ne DIASPORE kudo ku ndodhen.

Distributor ZYRTAR i NimiTV albaSAT SHOP…

NimiTV eshte partner MEDIATIK i DigitAlb, TRING, ARTMOTION dhe jo vetem…

albaSAT SHOP

RRUGA: ODISSEOS 6, KATI I 2 – TE (MBI ISH KONSULLATEN SHQIPTARE).
TK: 54 627, Thessaloniki Greece
Tel: ++ 30 2301 552 638
Cel: ++ 30 6974 379 398
E-mail[email protected]
E-mail: [email protected]

Bli online ne www.albasat.tv

Kategori Lajmet e fundit

0 Komente

Lini një përgjigje

BLIJE PËR MUA

Inspektimi i Email-it

Would you please buy this awesome piece for me dear? :)

SHOP NOW

Design Options

E-mail Settings

X