15 49.0138 8.38624 https://albasat.tv arrow 0 arrow 1 Your e-mail has been sent! A problem has occured. Please try again. NEW HOT OFERTË zoom-true cookie-true 600
Mire se erdhet ne albaSAT SHOP! Zgjidhni paketat dhe produktet që dëshironi! Ndiqni vazhdimisht ofertat dhe lajmet e reja!

SET SATELITOR RTSH HD…

Sale!

69,00 79,00

Category

Përshkrim i produktit

RTSH HD paketa me 8 kanalet e gjen ne satelitin EUTELSAT W2 16 grede ne LINDJE.

Set satelitor per kanalet e RTSH HD dhe jo vetem. Ndiq 10 kanale PA PAGESE, pra FREE ne satelit.

Frekuencat e RTSH HD jane si vijon 12640/10833/Horizontal.

RTSH SAT HD, RTSH 24 HD, RTSH SHQIP, RTSH 3, RTSH PLUS, RTSH MUZIKE, RTSH SHKOLLE, RTK si edhe TOP NEWS.

Ju duhet set-i satelitor i albaSAT. Pjate 1,05 m, dekoder AMIKO ELLA, kabell 20 m.

Te gjitha keto VETEM per 69 euro! Kudo ku ndodheni ne DIASPORE.

Nuk perfshihet instalimi i pjates dhe dergesa postare.

 

 

Komente

Nuk ka komente.

Be the first to review “SET SATELITOR RTSH HD…”


BLIJE PËR MUA

Inspektimi i Email-it

Would you please buy this awesome piece for me dear? :)

SHOP NOW

Design Options

E-mail Settings

X