15 49.0138 8.38624 https://albasat.tv arrow 0 arrow 1 Your e-mail has been sent! A problem has occured. Please try again. NEW HOT OFERTË cookie-true 600
Mire se erdhet ne albaSAT SHOP! Zgjidhni paketat dhe produktet që dëshironi! Ndiqni vazhdimisht ofertat dhe lajmet e reja!

BB VIP KOSOVA, LIVE ne TRING

BB VIP KOSOVA, LIVE ne TRING

Spektakli i mirenjohur BIG BROTHER VIP KOSOVA, LIVE ne kanalet e TRING DIGITAL (sateltor, OTT, kabllor).

Ndiqe ne 2 kanale te dedikuara posacerisht per BB VIP… 24 ore LIVE zhvillimet e spektaklit.

Personat VIP nga Kosova, por edhe nga DIASPORA ne shtepine e madhe te BIG  BROTHER…

Gjeje prane albaSAT SHOP ose online ne www.albasat.tv

Distributor ZYRATAR 

TRING DIGITAL/OTT

 

Kategori Lajmet e fundit

0 Komente

Lini një përgjigje

BLIJE PËR MUA

Inspektimi i Email-it

Would you please buy this awesome piece for me dear? :)

SHOP NOW

Design Options

E-mail Settings

X