15 49.0138 8.38624 https://albasat.tv arrow 0 arrow 1 Your e-mail has been sent! A problem has occured. Please try again. NEW HOT OFERTË cookie-true 600
Mire se erdhet ne albaSAT SHOP! Zgjidhni paketat dhe produktet që dëshironi! Ndiqni vazhdimisht ofertat dhe lajmet e reja!

BB VIP se shpejti ne DigitAlb

BB VIP se shpejti ne DigitAlb

Eventi televiziv më i shumëpritur i vitit, prej 13 Janarit 2024, me 2 kanale të dedikuara 24/7.

LIVE & EKSKLUZIVISHT vetëm në DigitAlb.

Ndiq eventin ne DigitAlb satelitor se OTT me ane te internetit nese ke smarttv.

Shkarko APP aplikacionin e DigitAlb OTT dhe ndiq me 1 abonim ne 3 pajisje…

KUDO KU JETON NE DIASPORE!

Gjeji prane albaSAT SHOP ose onlne ne  www.albasat.tv  per me shume informacion.

 

Distributor ZYRTAR

DigitAlb/SUPERSPORT

Kategori Lajmet e fundit

0 Komente

Lini një përgjigje

BLIJE PËR MUA

Inspektimi i Email-it

Would you please buy this awesome piece for me dear? :)

SHOP NOW

Design Options

E-mail Settings

X