15 49.0138 8.38624 https://albasat.tv arrow 0 arrow 1 Your e-mail has been sent! A problem has occured. Please try again. NEW HOT OFERTË cookie-true 600
Mire se erdhet ne albaSAT SHOP! Zgjidhni paketat dhe produktet që dëshironi! Ndiqni vazhdimisht ofertat dhe lajmet e reja!

E BUKURA E FESTAVE!

E BUKURA E FESTAVE!

Këtë fundvit, 𝑒 𝐵𝒰𝒦𝒰𝑅𝒜 𝑒 𝐹𝐸𝒮𝒯𝒜𝒱𝐸  vjen magjishëm në çdo vatër nga DigitAlb.
Merr tani ofertën festive me 𝗨𝗟𝗝𝗘𝗧 𝗘 𝗠𝗘𝗗𝗛𝗔 të fundvitit për riabonimet 12 mujore, dhurata për klientët e rinj, si dhe eventin e shumëpritur të vitit, BIG BROTHER 𝗩𝗜𝗣, 𝗙𝗔𝗟𝗔𝗦, për abonimet Premium.
3 paketat FAMILJARE, FILLESTARE dhe PREMIUM…
Gjeji produktet e DigitAlb prane albaSAT SHOP ose online ne www.albasat.tv.
Gëzuar nga DigitAlb dhe albaSAT
Distributor ZYRTAR
DigitAlb/SUPERSPORT HD
Kategori Lajmet e fundit

0 Komente

Lini një përgjigje

BLIJE PËR MUA

Inspektimi i Email-it

Would you please buy this awesome piece for me dear? :)

SHOP NOW

Design Options

E-mail Settings

X